houten Woezel en pip regenboog blokken

0 Beoordelingen
9,95
Prijs per stuk
Beperkt op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Variatie: houten Woezel en pip regenboog blokken
houten Woezel en pip regenboog blokken
Woezel en pip blokkenkar
Blokken Woezel en Pip
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Houten blokken zijn tijdloos speelgoed dat nog steeds veel kinderen fascineert. Het is een educatief en leuk speelgoed waarmee kinderen hun fantasie kunnen gebruiken en hun motorische vaardigheden kunnen ontwikkelen. Als het gaat om houten blokken voor kinderen, zijn de Woezel en Pip houten regenboog blokken een uitstekende keuze.

Deze houten blokken zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook mooi om naar te kijken. De vrolijke kleuren en patronen van de regenboogblokken maken ze aantrekkelijk voor kinderen van alle leeftijden. Ze zijn gemaakt van duurzaam hout en zijn daarom sterk en kunnen lang meegaan. Daarnaast zijn ze ook gemakkelijk schoon te maken, zodat uw kinderen ze altijd schoon kunnen houden. Wilt u meer tips over het schoon maken van houten speelgoed? Lees ons blog hierover!

De Woezel en Pip houten regenboog blokken zijn ideaal speelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar. De blokken zijn ontworpen om hun creativiteit en verbeeldingskracht te stimuleren. Kinderen kunnen de blokken gebruiken om verschillende vormen en kleuren te maken. Ze kunnen ook worden gestapeld om torens te bouwen, wat helpt bij het ontwikkelen van hun fijne motorische vaardigheden.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: Woezel-regenboog

EAN: 8712051096438

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
houten Woezel en pip regenboog blokken
Laat een review achter
Versturen