Loopwagen met bouwstenen "Move it!"

0 Beoordelingen
49,95
Prijs per stuk
Beperkt op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

De houten loopwagen van Small Foot "Move It"

Wil jij jouw kind leren lopen op een leuke en veilige manier? Kies dan voor de houten loopwagen van "Move it!" met een modern en gestroomlijnd ontwerp. Deze loopwagen biedt niet alleen ondersteuning bij de eerste stappen, maar stimuleert ook de motorische ontwikkeling van het kind.

Met 27 bouwstenen in verschillende kleuren en vormen kunnen kinderen hun begrip van kleur en vorm verbeteren terwijl ze spelen. De rubberen wielen van de loopwagen zorgen voor stil en veilig rollen op verschillende oppervlakken. De loopwagen is gemakkelijk te monteren en het hoge aandeel zichtbaar hout in het ontwerp maakt het een stijlvolle toevoeging aan de speelruimte van het kind.

De loopwagen is gedetailleerd ontworpen en bevat afbeeldingen van egels, eekhoorns, bijen en meer die de interesse van kinderen zeker zullen wekken. Dit alles maakt het een leuke en educatieve ervaring voor kinderen terwijl ze hun eerste stappen zetten.

Met deze houten loopwagen van "Move it!" kan jouw kind zonder belemmeringen beginnen met de eerste stapjes. Het is een perfecte mix van plezier en educatie die de motorische vaardigheden van het kind zal verbeteren. Bestel deze loopwagen vandaag nog en geef jouw kind een voorsprong bij het leren lopen.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: 11435

EAN: 4020972114358

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Loopwagen met bouwstenen "Move it!"
Laat een review achter
Versturen