Houten kralen spiraal

0 Beoordelingen
17,95
Prijs per stuk
Beperkt op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

De houten kralenspiraal van Goki is een klassiek en tijdloos stuk speelgoed dat zowel leuk als educatief is voor kinderen vanaf 1 jaar. Met zijn heldere kleuren en verschillende vormen van kralen, biedt deze kralenspiraal eindeloos plezier terwijl het tegelijkertijd de fijne motoriek en hand-oog coördinatie verbetert.

De Goki kralenspiraal is gemaakt van duurzaam hout en bevat geen schadelijke stoffen of giftige verf. Dit betekent dat het veilig is voor kinderen om mee te spelen en hun zintuigen te ontwikkelen terwijl ze kleuren, vormen en texturen ontdekken. Het speelgoed is niet alleen leuk, maar ook praktisch en kan gemakkelijk worden opgeborgen wanneer het niet wordt gebruikt.

Een relevante vraag die vaak wordt gesteld door ouders van jonge kinderen is: "Hoe kan ik er zeker van zijn dat het houten speelgoed dat ik koop veilig is voor mijn kinderen om mee te spelen?" Het antwoord hierop is om te zoeken naar houten speelgoed dat is gemaakt van duurzame materialen en is getest op veiligheid en kwaliteit. Goki is een gerenommeerd merk dat houten speelgoed van hoge kwaliteit produceert en dat voldoet aan alle veiligheidsnormen die zijn vastgesteld voor kinderspeelgoed.

Houten speelgoed, zoals de Goki kralenspiraal, is ook gunstig voor de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert de zintuigen en creativiteit, terwijl het ook de hand-oog coördinatie en fijne motoriek verbetert. Door te spelen met houten speelgoed worden kinderen ook gestimuleerd om hun verbeelding en sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Kortom, de Goki kralenspiraal is een geweldig stuk speelgoed voor jonge kinderen dat niet alleen leuk is om mee te spelen, maar ook educatief. Het is veilig, duurzaam en stimuleert de ontwikkeling van fijne motoriek, hand-oog coördinatie en zintuigen.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: 6853801

EAN: 4013594538015

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Houten kralen spiraal
Laat een review achter
Versturen