EverEarth houten treinstel

0 Beoordelingen
10,95
Prijs per stuk
Niet op voorraad Dit product is niet uit voorraad leverbaar
Verwachte levertijd tijdelijk uitverkocht
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

De EverEarth-stoomtrein is de perfecte aanvulling omdat hij compatibel is met alle treinstellen van EverEarth en dankzij de magnetische treinwagons op verschillende manieren kan worden uitgebreid.

Dit product traint de volgende vaardigheden bij kinderen:

  • Cognitieve vaardigheden: het logisch denken van een kind wordt bevorderd door het kind aan te moedigen patronen, symmetrieën en structuren te herkennen tijdens het spelen. Het kind begint te begrijpen hoe dingen werken en kan genieten van enkele van zijn beste ervaringen tijdens het spelen.
  • De wereld ontdekken: Spelen kan de nieuwsgierigheid van een kind vergroten en de natuurlijke stimulans creëren om iets nieuws te ontdekken. Kinderen kunnen kennismaken met de wereld terwijl ze ontdekken hoe dingen werken en waarvoor ze dienen.
  • Fijne motoriek: dit speelgoed stimuleert de tastzin van het kind en moedigt het aan om te grijpen, wat de behendigheid bevordert. Kinderen krijgen gevoel voor delicate bewegingen en ontdekken hun eigen handen. Door dingen uit te proberen, objecten te inspecteren en dingen waar te nemen met al hun zintuigen, ontwikkelt het kind zijn zintuigen op de lange termijn.
  • Hand-oogcoördinatie: dit speelgoed bevordert effectief de hand-oogcoördinatie en helpt de motorische vaardigheden en proprioceptie van het kind te ontwikkelen. Het kind leert zijn of haar handen en vingers beter te gebruiken.
  • Communicatieve vaardigheden: Door nieuwe rollen op zich te nemen en met anderen om te gaan, kunnen kinderen beter begrijpen hoe ze met anderen moeten omgaan en kunnen ze ook hun communicatieve vaardigheden verbeteren.
  • Vertrouwen opbouwen: door hun ideeën bij te dragen, ontwikkelen kinderen hun zelfrespect. Ze stellen zichzelf taken en uitdagingen tijdens het spelen. Met elke uitdaging die ze onder de knie hebben, wordt hun zelfrespect een boost gegeven. Zo kunnen ze leren communiceren met anderen en hun sociale vaardigheden versterken.
  • Sociale vaardigheden: Het delen van nieuwe ervaringen en kennis met anderen is bijzonder belangrijk voor de ontwikkeling van een kind. Kinderen leren spelenderwijs conflicten op te lossen en hun verbale communicatie te verbeteren. Ze gaan om met alledaagse observaties en rollen en verbeteren hun sociale vaardigheden.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: EE33666

EAN: 6923619436661

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
EverEarth houten treinstel
Laat een review achter
Versturen