Dinosaurus Puzzel

0 Beoordelingen
19,95
Prijs per stuk
Beperkt op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

De houten dinosaurus puzzel van Woody is een geweldig speelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar die van puzzelen en dinosaurussen houden. Deze houten puzzel bestaat uit verschillende dinosaurusstukken die perfect in elkaar passen om een ​​prachtige dinosaurus te vormen. De puzzel is niet alleen leuk om te maken, maar ook om te gebruiken als decoratie in de kinderkamer.

De Woody dinosaurus puzzel is gemaakt van hoogwaardig hout en is ontworpen om lang mee te gaan. De puzzelstukjes zijn gemakkelijk vast te pakken en in elkaar te zetten, waardoor het een geweldige puzzel is voor kinderen om hun fijne motoriek te ontwikkelen en hun probleemoplossende vaardigheden te verbeteren.

Een vraag die vaak voorkomt bij ouders van kinderen vanaf 5 jaar is: "Wat voor soort speelgoed kan ik mijn kinderen geven dat hun geest en motoriek ontwikkelt?" De Woody dinosaurus puzzel is een perfect antwoord op deze vraag. Het is niet alleen een leuke activiteit voor kinderen om zich mee bezig te houden, maar het helpt hen ook bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden zoals probleemoplossing, hand-oog coördinatie en fijne motoriek.

Kortom, de houten dinosaurus puzzel van Woody is een geweldig cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar die van puzzelen en dinosaurussen houden. Het is niet alleen leuk, maar ook educatief en van hoge kwaliteit. Het zal zeker de favoriete puzzel van uw kind worden!

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: 5822143

EAN: 8057158622143

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Dinosaurus Puzzel
Laat een review achter
Versturen