Springtouw Muis

0 Beoordelingen
9,95
Prijs per stuk
Beperkt op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Variatie: Springtouw Muis
springtouw-muis
Springtouw-dier-leeuw
Springtouw-olifant
Springtouw-krokodil
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Laat je kinderen volop genieten van speels plezier met het Houten Muizen Springtouw. Dit unieke speelgoed combineert de vreugde van springen met een schattig ontworpen houten muizenhandvat. Met dit springtouw kunnen kinderen actief bewegen, hun coördinatie verbeteren en hun energie kwijtraken op een leuke en speelse manier. Beleef samen avontuurlijke springmomenten en stimuleer de gezonde levensstijl van je kinderen met dit bijzondere springtouw.

1. Actief en Gezond Spel

Het Houten Muizen Springtouw biedt actief en gezond spel voor kinderen. Springtouwen is een geweldige manier om kinderen in beweging te krijgen terwijl ze plezier hebben. Het helpt bij het ontwikkelen van motorische vaardigheden, verbetert de coördinatie en stimuleert de balans. Bovendien is springen met een springtouw een uitstekende cardio-oefening die de conditie verbetert en energie verbrandt. Laat je kinderen genieten van actief spel en ontdek de voordelen van beweging.

2. Schattig Houten Design

Het Houten Muizen Springtouw heeft een schattig en charmant design met een houten muizenhandvat. Het handvat is zorgvuldig vormgegeven met oog voor detail en heeft een comfortabele grip tijdens het springen. Het muizendesign spreekt tot de verbeelding en nodigt kinderen uit om hun eigen avonturen te beleven. Het is een uniek speelgoed dat de aandacht trekt en een glimlach op het gezicht van je kinderen tovert.

3. Verstelbare Lengte

Het Houten Muizen Springtouw is ontworpen met een verstelbare lengte, waardoor het geschikt is voor kinderen van verschillende leeftijden en lengtes. Je kunt het touw eenvoudig aanpassen aan de ideale lengte voor je kinderen, zodat ze comfortabel kunnen springen en plezier kunnen hebben. Dit maakt het springtouw geschikt voor langdurig gebruik en kan meegroeien met je kinderen.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: Woody Muis

EAN: 8591864919758

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Springtouw Muis
Laat een review achter
Versturen