Springtouw Krokodil

0 Beoordelingen
9,95
Prijs per stuk
Beperkt op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Variatie: Springtouw Krokodil
Springtouw-krokodil
springtouw-muis
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Laat je kinderen springen en plezier maken met het Houten Krokodil Springtouw. Dit unieke speelgoed combineert de vreugde van springen met een stoer ontworpen houten krokodillenhandvat. Met dit springtouw kunnen kinderen genieten van actieve beweging, hun coördinatie verbeteren en hun energie kwijtraken op een leuke en uitdagende manier. Beleef samen avontuurlijke speelmomenten en stimuleer de gezonde levensstijl van je kinderen met dit speciale springtouw.

1. Actief en Gezond Spel

Het Houten Krokodil Springtouw zorgt voor actief en gezond spel voor kinderen. Springtouwen is een geweldige manier om kinderen in beweging te krijgen en tegelijkertijd plezier te laten beleven. Het bevordert de motorische vaardigheden, verbetert de coördinatie en helpt bij het opbouwen van uithoudingsvermogen. Bovendien stimuleert het springen met een springtouw de hartslag en draagt het bij aan een gezonde levensstijl.

2. Stoer Houten Design

Het Houten Krokodil Springtouw heeft een stoer en opvallend design met een houten krokodillenhandvat. Het stevige houten materiaal zorgt voor duurzaamheid en een stevige grip tijdens het springen. Het krokodillendesign voegt een speels en avontuurlijk element toe aan het springtouw, waardoor kinderen zich kunnen voorstellen dat ze met een krokodil spelen. Het is een geweldig cadeau-idee voor kinderen die van stoer speelgoed houden.

3. Verstelbare Lengte

Het Houten Krokodil Springtouw is ontworpen met een verstelbare lengte, waardoor het geschikt is voor kinderen van verschillende leeftijden en lengtes. Je kunt het touw eenvoudig aanpassen aan de ideale lengte voor je kinderen, zodat ze comfortabel kunnen springen en plezier kunnen hebben. Dit maakt het springtouw geschikt voor langdurig gebruik en kan meegroeien met je kinderen.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: Woody Krokodil

EAN: 8591864919758

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Springtouw Krokodil
Laat een review achter
Versturen