Schep en hark

0 Beoordelingen
4,95
Prijs per stuk
Op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van buiten spelen met onze duurzame schep en hark combinatie van New Life! Deze combinatie van gerecyclede materialen is speciaal ontworpen om kinderen te laten genieten van de natuur en actief bezig te zijn in de buitenlucht. Met deze milieuvriendelijke speelset kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en tegelijkertijd leren over het belang van recycling.

Onze schep en hark combinatie is niet zomaar een speelgoedset. Het is gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor het een positieve impact heeft op het milieu. Door te spelen met deze duurzame set leren kinderen al op jonge leeftijd over het belang van hergebruik en het verminderen van afval. Het is een geweldige manier om bewustwording te creëren en kinderen te betrekken bij duurzaamheid.

Met de schep kunnen kinderen graven, putten maken en schatten opgraven in de tuin of op het strand. De hark is perfect voor het egaliseren van de grond, het verzamelen van bladeren of het aanleggen van een tuinbed. Deze combinatie van schep en hark biedt eindeloos speelplezier en stimuleert de creativiteit van kinderen. De schep en hark zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar bevorderen ook de fysieke ontwikkeling van kinderen. Ze kunnen hun fijne motoriek en hand-oog coördinatie verbeteren terwijl ze de gereedschappen gebruiken. Bovendien moedigt buiten spelen met deze set kinderen aan om actief te zijn en de natuur te verkennen.

New Life: Duurzaam en gerecyceld speelgoed voor buiten

New Life staat bekend om het produceren van duurzaam speelgoed van hoge kwaliteit. Onze schep en hark combinatie is stevig en betrouwbaar, zodat kinderen er langdurig van kunnen genieten. Het gebruik van gerecyclede materialen zorgt ervoor dat elke set uniek is, met zijn eigen karakter en geschiedenis. Dit maakt het speelgoed nog specialer en stimuleert bewustwording van recycling.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: NL3

EAN: 8000796554024

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Schep en hark
Laat een review achter
Versturen