New Life Schepje 28,5CM

0 Beoordelingen
1,95
Prijs per stuk
Op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Ontdek het milieuvriendelijke en speelse schep en hark setje van New Life! Gemaakt van gerecycelde materialen, biedt dit duurzame zandbakspeelgoed een geweldige manier voor kinderen om plezier te hebben in de zandbak en tegelijkertijd bewust te zijn van het belang van recycling. Met een lengte van 28,5 cm is dit setje perfect geschikt voor kleine handjes en urenlang speelplezier.

Onze schep en hark zijn niet zomaar speelgoed. Ze zijn gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor ze een positieve impact hebben op het milieu. Door te spelen met dit gerecyclede speelgoed leren kinderen op jonge leeftijd het belang van hergebruik en het verminderen van afval. Het is een geweldige manier om bewustwording te creëren en kinderen te betrekken bij duurzaamheid.

Dit zandbakspeelgoed stimuleert de verbeelding en creativiteit van kinderen. Ze kunnen zandkastelen bouwen, graven, en hun eigen fantasiewerelden creëren. Terwijl ze bezig zijn met spelen, ontwikkelen ze ook hun fijne motoriek en hand-oog coördinatie. Het gebruik van deze schep en hark bevordert ook buitenactiviteit en laat kinderen genieten van de natuurlijke omgeving.

New Life heeft zich gecommitteerd aan het produceren van duurzaam speelgoed van hoge kwaliteit. Ons zandbakspeelgoed is stevig en robuust, zodat kinderen er lang van kunnen genieten. Het gebruik van gerecyclede materialen zorgt ervoor dat elk stuk uniek is, met zijn eigen karakter en geschiedenis. Dit maakt het speelgoed nog specialer en stimuleert bewustwording van recycling.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: NL7

EAN: 8002936126702

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
New Life Schepje 28,5CM
Laat een review achter
Versturen