New Life Schep 55 cm

0 Beoordelingen
2,99
Prijs per stuk
Op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Maak je klaar voor avontuur met de duurzame schep van 55 cm van New Life! Deze schep, gemaakt van gerecyclede materialen, is ontworpen om kinderen urenlang speelplezier te bieden terwijl ze buiten actief zijn. Met deze milieuvriendelijke schep kunnen kinderen graven, ontdekken en leren over het belang van recycling.

Onze schep van 55 cm is niet zomaar een gewone schep. Het is gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor het een positieve impact heeft op het milieu. Door te spelen met deze duurzame schep leren kinderen al op jonge leeftijd over het belang van hergebruik en het verminderen van afval. Het is een geweldige manier om bewustwording te creëren en kinderen te betrekken bij duurzaamheid.

Met de schep van 55 cm kunnen kinderen diep graven, kuilen maken en schatten opgraven in de tuin, op het strand of in de zandbak. De lange handgreep zorgt voor extra grip en maakt het graven gemakkelijker en leuker. Deze schep is ideaal voor buitenavonturen en stimuleert de nieuwsgierigheid en ontdekkingszin van kinderen. Niet alleen is deze schep leuk om mee te spelen, maar het helpt ook bij de fysieke ontwikkeling van kinderen. Ze kunnen hun fijne motoriek en hand-oog coördinatie verbeteren terwijl ze de schep gebruiken. Bovendien moedigt het spelen met deze schep kinderen aan om actief te zijn, frisse lucht in te ademen en de natuur te verkennen.

New Life: Gerecyceld speelgoed voor de zandbak en het strand

New Life staat bekend om het produceren van duurzaam speelgoed van hoge kwaliteit. Onze schep van 55 cm is stevig en betrouwbaar, zodat kinderen er langdurig van kunnen genieten. Het gebruik van gerecyclede materialen zorgt ervoor dat elke schep uniek is, met zijn eigen karakter en geschiedenis. Dit maakt het speelgoed nog specialer en stimuleert bewustwording van recycling.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: NL1

EAN: 8002936126603

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
New Life Schep 55 cm
Laat een review achter
Versturen