Muziektafel "Sound"

0 Beoordelingen
46,99
Prijs per stuk
Beperkt op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

De Small foot muziektafel "Sound"

Op zoek naar een leuke en educatieve speelgoedervaring voor jouw kleintje? Dan is deze houten muziektafel van Small Foot perfect voor jou!

De muziektafel is gemaakt van hoogwaardig hout en biedt een stevige basis voor het leren spelen van muziek. Het bevat verschillende onderdelen die het kind uitnodigen om te spelen en te ontdekken, waaronder een xylofoon, een trommel en een triangel.

De xylofoon op de muziektafel biedt de mogelijkheid om verschillende tonen te spelen en is een geweldige manier om de muzikaliteit van jouw kind te ontwikkelen. De trommel op de muziektafel geeft het kind de mogelijkheid om ritmes te creëren en het gevoel voor timing te ontwikkelen. De triangel op de muziektafel voegt een leuke en interessante dimensie toe aan de muziekervaring. Heb je liever een instrument om uit te proberen? Bekijk onze leuke houten muziekinstrumenten collectie!

Deze houten muziektafel is perfect voor kinderen vanaf 3 jaar oud en biedt eindeloze uren speelplezier. Het is een geweldige manier om de fijne motoriek en hand-oog coördinatie te ontwikkelen en stimuleert tevens de creativiteit en de muzikaliteit van jouw kind.

Kortom, deze houten muziektafel is het perfecte cadeau voor jouw kind. Het biedt niet alleen eindeloze uren speelplezier, maar ook een educatieve ervaring die zowel de creativiteit als de muzikaliteit van jouw kind zal ontwikkelen. Bestel deze muziektafel nu en geef jouw kind de beste muzikale speelervaring die er is!

Let op! Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Kleine stukjes. Stikkingsgevaar. Niet in de buurt van het oor gebruiken. Misbruik kan uw gehoor beschadigen.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: 10385

EAN: 4020972103857

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Muziektafel "Sound"
Laat een review achter
Versturen