Kleurrijke houten stapeltoren

0 Beoordelingen
15,50
Prijs per stuk
Beperkt op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

De houten regenboog stapeltoren van Small Foot!

De houten regenboog stapeltoren van Small Foot is een fantastische speelgoedset voor kinderen vanaf 1 jaar oud. Deze set bestaat uit 6 kleurrijke houten bogen die op elkaar gestapeld kunnen worden om een toren te vormen.

Met deze stapeltoren kunnen kinderen hun fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen terwijl ze spelen. De levendige kleuren en verschillende groottes van de bogen stimuleren de visuele en tactiele zintuigen van kinderen, wat de speelervaring nog boeiender maakt.

De houten regenboog stapeltoren van Small Foot is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief. Dit speelgoed helpt kinderen om hun ruimtelijk inzicht en begrip van grootte, kleur en vorm te ontwikkelen.

Het gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen maakt deze stapeltoren veilig en geschikt voor langdurig gebruik. Deze set is perfect voor thuis, in de kinderopvang of op school en kan jarenlang plezier bieden aan kinderen.

Als je op zoek bent naar een speelgoed dat de ontwikkeling van je kind bevordert en tegelijkertijd leuk is om mee te spelen, dan is de houten regenboog stapeltoren van Small Foot een uitstekende keuze. Bestel nu en laat je kind genieten van urenlang speelplezier!

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: 11775

EAN: 4020972117755

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Kleurrijke houten stapeltoren
Laat een review achter
Versturen