Kiepwagen en Emmerset

0 Beoordelingen
12,49 incl. btw
10,99
Prijs per stuk
Beperkt op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Laat de creativiteit losbarsten met onze duurzame speelset van New Life! Deze set bestaat uit een kiepwagen, emmer, schep, hark en twee vormpjes (vis en schildpad), allemaal gemaakt van gerecyclede materialen. Met deze milieuvriendelijke speelset kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en tegelijkertijd leren over het belang van recycling.

Onze speelset met kiepwagen, emmer, schep, hark en vormpjes is niet zomaar speelgoed. Het is gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor het een positieve impact heeft op het milieu. Door te spelen met deze gerecyclede set leren kinderen al op jonge leeftijd over het belang van hergebruik en het verminderen van afval. Het is een geweldige manier om bewustwording te creëren en kinderen te betrekken bij duurzaamheid.

De kiepwagen is perfect voor het vervoeren van zand, stenen en andere materialen. Kinderen kunnen hun eigen bouwplaats creëren en hun logistieke vaardigheden ontwikkelen. De emmer, schep en hark zijn geweldige hulpmiddelen om te graven, gaten te maken, de grond gelijk te maken en de natuur te verkennen. Met de vormpjes kunnen kinderen hun eigen zandcreaties maken en hun artistieke kant laten zien.

Deze speelset stimuleert ook de ontwikkeling van de fijne motoriek en hand-oog coördinatie van kinderen. Ze kunnen leren hoe ze de gereedschappen op de juiste manier kunnen gebruiken, zand scheppen, vormen maken en de kiepwagen bedienen. Het spelen met deze set bevordert ook creativiteit, probleemoplossend denken en sociale interactie, terwijl kinderen buiten genieten van frisse lucht en actief zijn.


New Life: Speelgoed voor de zandbak

New Life staat bekend om het produceren van duurzaam speelgoed van hoge kwaliteit. Onze speelset met kiepwagen, emmer, schep, hark en vormpjes is stevig en betrouwbaar, zodat kinderen er langdurig van kunnen genieten. Het gebruik van gerecyclede materialen zorgt ervoor dat elke item in de set uniek is, met zijn eigen karakter en geschiedenis. Dit maakt het speelgoed nog specialer en stimuleert bewustwording van recycling.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: NL2

EAN: 8000796550415

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Kiepwagen en Emmerset
Laat een review achter
Versturen