Kiepwagen | Bulldozer

0 Beoordelingen
5,95
Prijs per stuk
Op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Ontdek het plezier van bouwen en spelen met onze kiepwagen/bulldozer van New Life! Met een compact formaat van 22,5 cm is deze duurzame kiepwagen/bulldozer gemaakt van gerecyclede materialen en biedt het een milieuvriendelijke speelervaring voor kinderen. Laat je kinderen hun eigen bouwprojecten creëren en tegelijkertijd bewust worden van het belang van recycling.

Onze kiepwagen/bulldozer is niet zomaar speelgoed. Het is gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor het een positieve impact heeft op het milieu. Door te spelen met deze gerecyclede kiepwagen/bulldozer leren kinderen op jonge leeftijd het belang van hergebruik en het verminderen van afval. Het is een geweldige manier om bewustwording te creëren en kinderen te betrekken bij duurzaamheid.

Deze kiepwagen/bulldozer stimuleert de verbeelding en creativiteit van kinderen. Ze kunnen de lading in de kiepbak plaatsen en deze vervolgens kantelen om de inhoud te lossen. Of ze kunnen de bulldozer gebruiken om zand en stenen te verplaatsen. Het spelen met deze kiepwagen/bulldozer bevordert ook de ontwikkeling van de fijne motoriek en hand-oog coördinatie van kinderen.

New Life staat bekend om het produceren van duurzaam speelgoed van hoge kwaliteit. Onze kiepwagen/bulldozer is stevig en robuust, zodat kinderen er langdurig van kunnen genieten. Het gebruik van gerecyclede materialen zorgt ervoor dat elke kiepwagen/bulldozer uniek is, met zijn eigen karakter en geschiedenis. Dit maakt het speelgoed nog specialer en stimuleert bewustwording van recycling.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: NL6

EAN: 8002936127204

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Kiepwagen | Bulldozer
Laat een review achter
Versturen