Kiepwagen 35 cm

0 Beoordelingen
11,99 incl. btw
9,99
Prijs per stuk
Beperkt op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Ontdek de kracht en duurzaamheid van onze kiepwagen van New Life! Met een lengte van 35 cm is deze kiepwagen niet alleen een geweldig speelgoed, maar ook een milieuvriendelijke keuze. Gemaakt van gerecyclede materialen draagt deze duurzame kiepwagen bij aan het verminderen van afval en het behoud van onze planeet. Laat je kinderen de wereld van bouwen en transport verkennen met deze stevige en betrouwbare kiepwagen.

Onze kiepwagen is niet zomaar speelgoed. Het is gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor het een positieve bijdrage levert aan het milieu. Door te spelen met deze gerecyclede kiepwagen leren kinderen al op jonge leeftijd over het belang van hergebruik en het verminderen van afval. Het is een geweldige manier voor hen om bewustwording te creëren en betrokken te zijn bij duurzaamheid.

De kiepwagen van New Life stimuleert de verbeelding en creativiteit van kinderen. Ze kunnen de kiepbak vullen met zand, stenen of andere kleine voorwerpen en deze vervolgens kantelen om de lading te lossen. Hierdoor kunnen ze rollenspellen spelen, bouwprojecten naspelen en hun fantasie de vrije loop laten. Het gebruik van deze kiepwagen bevordert ook de ontwikkeling van de fijne motoriek en hand-oog coördinatie van kinderen.

New Life staat bekend om het produceren van duurzaam speelgoed van hoge kwaliteit. Onze kiepwagen is stevig en robuust, waardoor kinderen er langdurig van kunnen genieten. Het gebruik van gerecyclede materialen zorgt ervoor dat elke kiepwagen uniek is, met zijn eigen karakter en geschiedenis. Dit maakt het speelgoed nog specialer en stimuleert bewustwording van recycling.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: NL5

EAN: 8002936127402

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Kiepwagen 35 cm
Laat een review achter
Versturen