Houten vrachtwagen Transporter

0 Beoordelingen
22,95
Prijs per stuk
Beperkt op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Laat de verbeelding van je kind tot leven komen met de Houten Vrachtwagen Transporter met 4 Houten Auto's. Deze speelset combineert de opwinding van vrachtwagens en auto's met het plezier van houten speelgoed. De vrachtwagen heeft een stevige constructie en is uitgerust met een trailer waarop vier kleurrijke houten auto's kunnen worden vervoerd. Het is een geweldige manier om de hand-oogcoördinatie, fijne motoriek en verbeeldingskracht van je kind te stimuleren.

1. Verken en Speel

Met de Houten Vrachtwagen Transporter kunnen kinderen de wereld verkennen en hun eigen avonturen bedenken. Ze kunnen de houten auto's op de trailer plaatsen, de vrachtwagen besturen en hun eigen transportbedrijf runnen. Door de auto's van de trailer af te halen, kunnen ze verschillende speelscenario's creëren en de auto's laten rijden op allerlei terreinen. Het is een uitnodigend speelgoed dat de verbeelding van je kind prikkelt en uren speelplezier garandeert.

2. Stevig en Duurzaam Ontwerp

De Houten Vrachtwagen Transporter is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een stevig en duurzaam ontwerp. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen het ruige speelgedrag van kinderen en kan jarenlang meegaan. De houten auto's zijn kleurrijk beschilderd en hebben afgeronde vormen, waardoor ze gemakkelijk vast te houden zijn voor kleine handjes. Het speelgoed is veilig en voldoet aan alle kwaliteitsnormen voor kinderen.

3. Leerzaam en Creatief

Naast het stimuleren van de verbeelding en het speelplezier, heeft de Houten Vrachtwagen Transporter ook leerzame aspecten. Het spelen met de auto's en de vrachtwagen helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en ruimtelijk inzicht van je kind. Ze kunnen verschillende scenario's bedenken, zoals het laden en lossen van de auto's, en zo hun creativiteit en probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen. Het is een educatief en vermakelijk cadeau voor kinderen vanaf 2 jaar.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: Woody7

EAN: 8591864907908

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Houten vrachtwagen Transporter
Laat een review achter
Versturen