Houten rekenspel

0 Beoordelingen
11,95 incl. btw
10,95
Prijs per stuk
Beperkt op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Met het Houten Rekenspel kunnen kinderen op een leuke en interactieve manier kennismaken met rekenen. Dit educatieve speelgoed is speciaal ontworpen om kinderen te helpen bij het leren van de tafels van 1 tot en met 10. De kleine kubusvormen met diverse rekensommen in een kleurrijke regenboogkleur maken het leren van rekenen een magische ervaring voor kinderen vanaf 6 jaar.

1. Leer de Tafels op een Speelse Manier

Met het Houten Rekenspel kunnen kinderen op een speelse manier de tafels oefenen. Elke kubusvorm bevat verschillende rekensommen die corresponderen met een specifieke tafel. Kinderen kunnen de kubussen draaien, de sommen oplossen en de antwoorden controleren. Dit interactieve spel stimuleert het geheugen en helpt kinderen om de tafels beter te begrijpen en te onthouden.

2. Kleurrijk en Aantrekkelijk Ontwerp

Het Houten Rekenspel is niet alleen educatief, maar ook visueel aantrekkelijk voor kinderen. De kleurrijke regenboogkleur van de kubusvormen trekt de aandacht en maakt het spel nog leuker. Kinderen zullen enthousiast worden om met de vrolijke kubussen te spelen en tegelijkertijd te leren. Het aantrekkelijke ontwerp maakt dit rekenspel een geweldig cadeau voor kinderen die plezier willen hebben terwijl ze hun rekenvaardigheden verbeteren.

3. Stimuleer Zelfvertrouwen en Rekenvaardigheden

Het Houten Rekenspel helpt kinderen niet alleen bij het leren van de tafels, maar stimuleert ook hun zelfvertrouwen en rekenvaardigheden. Door actief bezig te zijn met de kubussen en de sommen op te lossen, ontwikkelen kinderen een beter begrip van getallen en rekenkundige concepten. Dit geeft hen het vertrouwen om met plezier aan hun rekenvaardigheden te werken en succesvol te zijn in de wereld van cijfers.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: RS159

EAN: 8717278837635

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Houten rekenspel
Laat een review achter
Versturen