Houten regenboog spel

0 Beoordelingen
15,95
Prijs per stuk
Beperkt op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Houten regenboog sorteer spel

Het houten regenboogkleurige spel met cirkels en sterren van Small Foot is een uniek speelgoed dat niet alleen de aandacht van jouw kind zal trekken, maar ook hun cognitieve vaardigheden zal verbeteren. Gemaakt van duurzaam hout, is dit speelgoed ontworpen om de fijne motoriek en hand-oogcoördinatie van jouw kind te verbeteren terwijl ze spelen.

Dit educatieve speelgoed daagt kinderen uit om vormen en kleuren te leren herkennen terwijl ze de cirkels en sterren sorteren. De regenboogkleuren van het spel zijn helder en levendig, wat de visuele stimulatie van jouw kind zal versterken en hun kleurherkenning zal verbeteren.

Het spel is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nuttig voor de ontwikkeling van de cognitieve vaardigheden van jouw kind. Dit speelgoed bevordert ook de ontwikkeling van hun probleemoplossend vermogen terwijl ze hun eigen creatieve manieren bedenken om de cirkels en sterren te sorteren.

Als je op zoek bent naar een leuk en educatief speelgoed voor jouw kind, dan zijn de regenboogkleurige cirkels en sterren sorteer spel van Small Foot een uitstekende keuze. Bestel nu en kijk hoe jouw kind zich urenlang vermaakt terwijl ze leren en hun vaardigheden ontwikkelen!

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: 11720

EAN: 4020972117205

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Houten regenboog spel
Laat een review achter
Versturen