Houten parkeergarage

0 Beoordelingen
49,95 incl. btw
45,95
Prijs per stuk
Beperkt op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Met de Houten Parkeergarage kunnen jongens hun eigen avonturen beleven in een spannende wereld van voertuigen. Deze prachtige houten garage is de ideale speelset voor kinderen die dol zijn op houten speelgoed en voertuigen. Laat je kinderen de magie van een parkeergarage ervaren en eindeloos plezier beleven met hun favoriete houten voertuigen.

1. Interactief en Creatief Spelen

Met de Houten Parkeergarage kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten. Ze kunnen hun houten voertuigen naar boven en beneden laten rijden, parkeren op verschillende niveaus en spannende avonturen bedenken. De garage heeft meerdere verdiepingen, een hellingbaan en zelfs een lift, waardoor kinderen eindeloos kunnen spelen en ontdekken. Laat je kinderen de regisseur zijn van hun eigen speelwereld vol vervoersplezier.

2. Duurzaamheid en Veiligheid

De Houten Parkeergarage is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam hout, waardoor het lang meegaat en bestand is tegen het ruige speelgedrag van kinderen. De garage is zorgvuldig ontworpen met afgeronde hoeken en gladde oppervlakken om de veiligheid van kinderen te waarborgen. Met deze houten garage haal je niet alleen speelplezier in huis, maar ook een stukje vakmanschap en kwaliteit.

3. Stimuleer Motorische Vaardigheden en Fantasie

Naast eindeloos speelplezier helpt de Houten Parkeergarage ook bij de ontwikkeling van motorische vaardigheden. Kinderen kunnen hun fijne motoriek oefenen door de voertuigen te manoeuvreren en op de juiste plek te parkeren. Daarnaast stimuleert de garage ook de fantasie en het rollenspel, waarbij kinderen verhalen bedenken en situaties naspelen met hun houten voertuigen.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: Woody4

EAN: 8591864918478

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Houten parkeergarage
Laat een review achter
Versturen