Houten kinderwagenspanner

0 Beoordelingen
10,95
Prijs per stuk
Beperkt op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

De EverEarth houten kinderwagen spanner is een prachtige en veilige decoratie voor de kinderwagen. Deze spanner is perfect voor baby's en jonge kinderen om mee te spelen terwijl ze onderweg zijn. Het is een geweldige manier om hun zintuigen te stimuleren en hun motorische vaardigheden te ontwikkelen.

De spanner is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam hout en heeft een kleurrijk en aantrekkelijk ontwerp met verschillende vormen en kleuren. Hierdoor kunnen baby's en jonge kinderen urenlang spelen en hun nieuwsgierigheid ontdekken. De houten kinderwagen spanner heeft ook een veilige clip, waardoor hij gemakkelijk aan de kinderwagen bevestigd kan worden zonder dat er gevaar is dat de spanner losraakt.

Deze kinderwagenspanner is niet alleen leuk voor kinderen om mee te spelen, maar het is ook een mooie decoratie voor de kinderwagen. De kleurrijke ontwerpen en vormen zijn aantrekkelijk voor zowel kinderen als ouders, en voegen een vrolijke touch toe aan de kinderwagen. Dit maakt het ook een geweldig cadeau voor ouders die op zoek zijn naar een veilige en educatieve speelgoeddecoratie voor hun kinderwagen.

De EverEarth houten kinderwagen spanner is een geweldig stuk houten baby speelgoed dat kinderen urenlang vermaakt en hun zintuigen stimuleert terwijl ze onderweg zijn. Het is ook een prachtige en veilige decoratie voor de kinderwagen, waardoor het een fantastisch cadeau is voor nieuwe ouders. Het speelgoed is gemaakt van duurzaam hout en heeft een veilige clip om de spanner gemakkelijk aan de kinderwagen te bevestigen. Bovendien zorgt het kleurrijke ontwerp voor een vrolijke touch aan de kinderwagen. Kortom, de EverEarth houten kinderwagen spanner is een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar educatief en veilig speelgoed voor hun baby's.

Een relevante vraag die te maken heeft met houten baby speelgoed en kinderwagenspanners is: Hoe kan ik mijn houten kinderwagen spanner schoonmaken? Het antwoord is eenvoudig: Gebruik een vochtige doek om de spanner schoon te maken en gebruik geen chemische reinigingsmiddelen die het hout kunnen beschadigen. Het is ook belangrijk om de spanner regelmatig te inspecteren om er zeker van te zijn dat alle onderdelen nog stevig vastzitten en niet losraken.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: EE33582

EAN: 6923619435824

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Houten kinderwagenspanner
Laat een review achter
Versturen