Houten Xylofoon "Geluid"

0 Beoordelingen
14,95
Prijs per stuk
Beperkt op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Houten xylofoon "geluid" serie

De houten xylofoon van Small Foot uit de "geluid" serie is een perfecte introductie tot muziek voor kinderen vanaf 2 jaar oud. Met dit leuke en kleurrijke instrument kunnen kinderen hun muzikale talenten ontdekken en hun creativiteit uiten.

De houten xylofoon heeft 8 metalen tonen in verschillende kleuren die overeenkomen met de noten op een bladmuziek. Kinderen kunnen hun eigen muziek maken door op de tonen te tikken met de meegeleverde houten stokjes. Het spelen van de xylofoon helpt kinderen ook hun motorische vaardigheden te ontwikkelen en hun hand-oogcoördinatie te verbeteren.

Dit houten muziekinstrument is niet alleen leuk, maar ook duurzaam en gemaakt van hoogwaardige materialen om langdurig gebruik te garanderen. Het is perfect voor thuis of op school en kan gemakkelijk worden opgeborgen wanneer het niet wordt gebruikt.

Met de houten xylofoon van Small Foot kunnen kinderen experimenteren met verschillende geluiden en ritmes, en hun creativiteit de vrije loop laten. Het is een geweldige manier om kinderen te laten genieten van muziek en plezier te hebben terwijl ze leren.

Als je op zoek bent naar een leuk en duurzaam speelgoed voor je kind, dan is de houten xylofoon van Small Foot uit de "geluid" serie zeker een aanrader. Bestel hem vandaag nog en geef je kind de kans om de muzikant in zichzelf te ontdekken!

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: 11117

EAN: 4020972111173

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Houten Xylofoon "Geluid"
Laat een review achter
Versturen