Houten Trekker met aanhanger

0 Beoordelingen
16,95
Prijs per stuk
Beperkt op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Verken de Boerderijwereld

Met de Houten Trekker en Aanhangwagen kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en de boerderijwereld verkennen. Ze kunnen de trekker voorttrekken, de aanhangwagen vullen met hooi, groenten of andere materialen en hun houten dieren veilig vervoeren. Laat je kinderen hun eigen boerderijverhalen bedenken, rollenspellen spelen en de dagelijkse taken op de boerderij naspelen. Deze speelset stimuleert de creativiteit en biedt urenlang plezier.

Kwaliteit en Duurzaamheid

De Houten Trekker en Aanhangwagen zijn gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor ze stevig en duurzaam zijn. Het speelgoed is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en heeft afgeronde hoeken om de veiligheid van kinderen te waarborgen. Dit betekent dat je kinderen veilig kunnen spelen en de speelset langdurig kunnen gebruiken. Haal een stukje vakmanschap en kwaliteit in huis met deze houten trekker en aanhangwagen.

Speelplezier met Houten Dieren

De Houten Trekker en Aanhangwagen worden geleverd met twee schattige houten dieren, waardoor het speelplezier nog groter wordt. Kinderen kunnen hun dieren op de aanhangwagen zetten, ermee rondrijden en hun eigen boerderijverhalen bedenken. Deze speelset moedigt ook de ontwikkeling van empathie en verzorging aan, omdat kinderen leren om voor hun houten dieren te zorgen en ze veilig te vervoeren.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: Woody5

EAN: 8717278841236

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Houten Trekker met aanhanger
Laat een review achter
Versturen