Houten Rammelaars voor baby's?

Houten Rammelaars voor baby's?

Een andere leuke soort houten baby speelgoed is een rammelaar. Er zijn ontzettend veel verschillende rammelaars waar je uit kunt kiezen, waardoor je altijd wel een leuke voor jouw lieve baby kunt uitkiezen. Ga hierbij ook weer het liefste voor een houten rammelaar, omdat deze het beste gemaakt is en het langste zal meegaan!

 

Wat zijn rammelaars?

Je wilt natuurlijk in de eerste plaats weten wat rammelaars precies zijn. Dit is een stuk speelgoed dat geschikt is voor baby’s vanaf 3 maanden. Een rammelaar wordt hol van binnen gemaakt, waarna men de rammelaar vult met allerlei kleine balletjes. Dit zorgt ervoor dat er een geluid klinkt wanneer je met de rammelaar beweegt. Zoiets is natuurlijk ontzettend leuk voor je baby om mee te spelen!
 

Wat zijn de voordelen van rammelaars?

Aangezien er zoveel verschillende soorten baby speelgoed zijn, waarom zou je dan voor een houten rammelaar moeten kiezen? Allereerst is het leuk voor je baby om mee te spelen! Door het geluid zal dit stukje speelgoed jouw baby heel lang blijven vermaken. Er zijn echter ook nog andere voordelen aan een houten rammelaar voor een baby. Zo leert je kind met dit speelgoed hoe hij of zij iets moet vastpakken en het verplaatsen, aangezien hij of zij deze vast en zeker genoeg zal afwisselen tussen de linker en rechterhand. Een groot voordeel hierbij is ook dat rammelaars de oog- en handcoördinatie van een kind verbeteren! Als laatste is het grootste voordeel uiteindelijk natuurlijk dat een rammelaar je kindje zal opvrolijken met het leuke geluidje en er zo weer een lach op het gezichtje zal verschijnen!
 

Ander speelgoed voor baby’s?

Naast een bijtring is er natuurlijk ook speelgoed voor baby’s die puur voor de leuk zijn. Denk hierbij aan leuke houten blokken of regenboog blokken. Bij baby speelgoed is het altijd goed om er bij stil te staan of het speelgoed geschikt is met maar ook zeker zonder begeleiding. Moet je continu een oogje in het zeil houden? Dan zijn grotere voorwerpen zoals houten dieren speelgoed een betere optie dan kleine blokken. Bekijk altijd de leeftijdsindicator tezamen met je eigen verstand!
 
  Goedhout-Speelgoed     02-02-2023 20:22     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.