Houten Constructie set 140-delig

0 Beoordelingen
29,95
Prijs per stuk
Beperkt op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Bekijk hier de eindeloze mogelijkheden van ons houten constructie speelgoed in een handige ton! Speciaal ontworpen voor jongens van 4 jaar en ouder, biedt dit educatieve houten speelgoed een spannende en creatieve manier om te bouwen, te ontwerpen en te verkennen. Laat de verbeelding van je kleintje de vrije loop terwijl ze hun vaardigheden ontwikkelen en plezier beleven aan het bouwen van verschillende constructies.

Met dit houten speelgoed kunnen kinderen hun fijne motoriek, hand-oog coördinatie en probleemoplossende vaardigheden verbeteren. Ze kunnen verschillende vormen en maten van houten blokken gebruiken om hun eigen creaties te bouwen, van eenvoudige structuren tot complexe ontwerpen. Door te experimenteren en te bouwen, leren ze over balans, stabiliteit en ruimtelijke relaties.

Ons houten constructie speelgoed is ook educatief van aard. Het stimuleert de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen terwijl ze hun eigen verhalen bedenken en hun constructies tot leven brengen. Ze kunnen gebouwen, voertuigen, robots en meer maken, waardoor ze hun narratieve vaardigheden en expressie vergroten. Het speelgoed moedigt ook samenwerking en sociale interactie aan, terwijl kinderen samen bouwen en ideeën uitwisselen. Dit houten speelgoed is speciaal ontworpen voor jongens van 4 jaar en ouder, omdat het aansluit bij hun interesses en ontwikkelingsniveau. Het biedt een uitdagende en boeiende activiteit die hun concentratievermogen verbetert en hen helpt bij het ontwikkelen van geduld en doorzettingsvermogen. Bovendien bevordert het bouwen met houten blokken de cognitieve ontwikkeling, logisch denken en ruimtelijk inzicht.

Educatief houten speelgoed is een waardevolle investering voor ouders die willen dat hun kinderen plezier hebben terwijl ze leren. Het duurzame karakter van het houten speelgoed zorgt ervoor dat het lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. Bovendien is het vrij van schadelijke stoffen, waardoor je met een gerust hart je kind kunt laten spelen en leren. Ontdek de wereld van bouwen en creativiteit met ons houten constructie speelgoed in een ton. Stimuleer de verbeelding, ontwikkel vaardigheden en laat je kind plezier beleven aan het creëren van zijn eigen constructies. Koop vandaag nog dit educatieve houten speelgoed en geef je kind een solide basis voor groei en ontwikkeling!

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: Woody11

EAN: 8591864908950

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Houten Constructie set 140-delig
Laat een review achter
Versturen