Emmer Strandset

0 Beoordelingen
6,49
Prijs per stuk
Op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Ontdek de vreugde van buiten spelen met onze duurzame set van New Life! Deze set bestaat uit een emmer, gieter, ster en schildpad, allemaal gemaakt van gerecyclede materialen. Met deze milieuvriendelijke speelset kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en tegelijkertijd leren over het belang van recycling. Onze set van emmer, gieter, ster en schildpad is niet zomaar speelgoed. Het is gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor het een positieve impact heeft op het milieu. Door te spelen met deze gerecyclede set leren kinderen al op jonge leeftijd over het belang van hergebruik en het verminderen van afval. Het is een geweldige manier om bewustwording te creëren en kinderen te betrekken bij duurzaamheid.

De emmer en gieter zijn perfect voor avonturen in de tuin of op het strand. Kinderen kunnen water dragen, bloemen water geven en hun eigen planten verzorgen. De ster en schildpad zijn geweldige metgezellen tijdens het spelen. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten en verhalen bedenken met deze schattige figuurtjes. Deze set stimuleert ook de ontwikkeling van de fijne motoriek en hand-oog coördinatie van kinderen. Ze kunnen de emmer vullen, water gieten met de gieter en de ster en schildpad vastpakken en ermee spelen. Het spelen met deze set bevordert ook creativiteit en sociale interactie, terwijl kinderen buiten genieten van frisse lucht en actief zijn.

New Life: Duurzaam gerecyceld speelgoed

New Life staat bekend om het produceren van duurzaam speelgoed van hoge kwaliteit. Onze set van emmer, gieter, ster en schildpad is stevig en betrouwbaar, zodat kinderen er langdurig van kunnen genieten. Het gebruik van gerecyclede materialen zorgt ervoor dat elke item in de set uniek is, met zijn eigen karakter en geschiedenis. Dit maakt het speelgoed nog specialer en stimuleert bewustwording van recycling.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: NL4

EAN: 8000796553249

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Emmer Strandset
Laat een review achter
Versturen