Cascadetoren "Zip-Zap",

0 Beoordelingen
15,49
Prijs per stuk
Beperkt op voorraad
Levertijd: 1 werkdag
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Houten autobaan van Small Foot

De houten toren van Small Foot waarbij auto's van boven naar beneden heen- en weer gaan is een spannend speelgoed voor kinderen vanaf 2 jaar oud. Deze unieke speelgoedset bestaat uit een stevige houten toren met een zigzagbaan waar auto's van boven naar beneden kunnen racen.

Met deze speelgoedset kunnen kinderen hun fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en probleemoplossende vaardigheden ontwikkelen terwijl ze spelen. De levendige kleuren en verschillende elementen van de toren stimuleren de visuele en tactiele zintuigen van kinderen, wat de speelervaring nog boeiender maakt.

De houten toren van Small Foot is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook educatief. Dit speelgoed helpt kinderen om hun ruimtelijk inzicht en begrip van oorzaak en gevolg te ontwikkelen terwijl ze de auto's door de baan laten racen.

Als je op zoek bent naar een speelgoed dat zowel leuk als educatief is voor je kind, dan is de houten toren van Small Foot met auto's die heen en weer racen een uitstekende keuze. Bestel nu en laat je kind genieten van urenlang speelplezier terwijl ze hun vaardigheden ontwikkelen.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: 7871

EAN: 4020972071576

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Cascadetoren "Zip-Zap",
Laat een review achter
Versturen