Cadeau idee kinderen tot 2 jaar

Cadeau idee kinderen tot 2 jaar

Het leukste houten speelgoed voor 2 jaar!

Heb je nog een cadeau nodig voor kinderen tussen de 1 en 2 jaar? Overweeg dan eens een van de vele verschillende soorten houten speelgoed! Dit is namelijk het perfecte cadeau idee voor kinderen van 2 jaar en ze zullen er zeker nog lang plezier van hebben.

Er zijn allerlei verschillende soorten speelgoed gemaakt voor kinderen, waaronder het speelgoed van hout. Hierdoor kan het weleens lastig zijn om het leukste speelgoed te kiezen. Om je verder te helpen, hebben wij een overzicht gemaakt van het leukste houten speelgoed voor kinderen van 2 jaar. Zo weet je zeker dat je het perfecte cadeau uitkiest!
 

Het leukste houten speelgoed

Er is een groot aanbod van houten speelgoed, waardoor je uit allerlei soorten kunt kiezen. Hieronder hebben we een lijst gemaakt van het leukste houten speelgoed, zodat je zelf een uit kunt kiezen!
 

Houten autobaan

Een van de leukste soorten houten speelgoed voor een kind tot 2 jaar is een houten autobaan! Deze komen in veel verschillende uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld met een balletje, maar ook vaak met ontzettend leuke autootjes. Dit maakt het voor ieder kind telkens weer fascinerend om mee te spelen en ze raken er maar niet op uitgekeken!

Loopspeelgoed van hout

Een van onze populairste items voor kinderen van deze leeftijd is de houten loopfiets. Deze loopfiets is niet alleen een leuk speelgoed, maar helpt ook bij het ontwikkelen van het evenwichtsgevoel van je kind. Bovendien is de loopfiets gemaakt van duurzaam hout en gaat het jarenlang mee. Je kan bijvoorbeeld een houten loopfiets kiezen, maar er zijn ook allerlei leuke trekfiguren die het kind met zich mee kan slepen, zoals een houten schildpad of een houten trekauto bijvoorbeeld.
 

Houten hobbelpaard

Een hobbelpaard doet het eigenlijk altijd wel goed bij kinderen. Dit is ontzettend leuk om mee rond te blijven hobbelen en kan een kind zich een hele tijd laten vermaken. Dit is dan ook een ideaal cadeau idee voor kinderen! Als je kiest voor een zacht hobbelpaard kan het kind er ook nog mee spelen alsof het een huisdier is en het paard lekker aaien.

 

Houten blokken: stimuleer de creativiteit van je kind

Houten blokken zijn niet alleen leuk en duurzaam, maar ze kunnen ook de creativiteit van je kind stimuleren. Er zijn verschillende soorten houten blokken op de markt die allemaal hun eigen voordelen hebben. Zo heeft Little Dutch blokken met verschillende vormen, zoals driehoeken, cirkels en rechthoeken. Ook zijn er regenboogblokken en blokken in verschillende kleuren, waarmee kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten gaan.

Maar niet alleen Little Dutch heeft een mooie selectie aan houten blokken. Small Foot biedt bijvoorbeeld ook pastelkleurige blokken en blokken in safari-stijl in een handige ton. Hiermee kan je kind niet alleen bouwen, maar ook kleuren en vormen leren herkennen en combineren. Kortom, er is voor elk kind wel een set houten blokken te vinden die past bij zijn of haar interesses en ontwikkeling.

Houten poppenhuis

Als laatste is een houten poppenhuis het perfecte cadeau idee voor kinderen tot 2 jaar! Hiermee kunnen ze zelf allerlei avonturen verzinnen en uitspelen, waardoor er nooit een einde aan het plezier komt. Zo’n poppenhuis is natuurlijk ook ontzettend mooi om te hebben en zelfs iets wat het kind eventueel later nog voor haar eigen kinderen kan gebruiken!

Ga je voor veilig speelgoed voor zowel de kinderen als de dieren? Of doe je het liever op een andere manier 😉.

De vele voordelen van houten speelgoed

Waarom zou je moeten kiezen voor houten speelgoed als cadeau voor kinderen tot 2 jaar? Er zijn tenslotte zoveel andere soorten speelgoed. We hebben de vele voordelen van houten speelgoed voor je op een rijtje gezet.
 

Duurzaam speelgoed

Allereerst is houten speelgoed ontzettend duurzaam speelgoed. Hierdoor gaat je cadeautje ook niet zo snel kapot en kan het kind er altijd voor een lange periode van blijven genieten. Ook is het handig dat er niet iedere maand een nieuw speeltje gekocht hoeft te worden, maar kan het kind een langere tijd blijven spelen met het houten speelgoed.
 

Minder stikgevaar

Als het aankomt op veiligheid doet houten speelgoed het ook heel erg goed. Houten speelgoed is vaak van grotere onderdelen gemaakt, waardoor er minder stikgevaar is voor de baby. Bij andere soorten speelgoed zien we vaker kleinere onderdelen, waardoor een kind dit al snel in zijn of haar mond heeft. Voor veilig speelgoed kan je dus het beste voor speelgoed van hout kiezen.
 

Ruime keuze

Het aanbod van houten speelgoed is enorm, waardoor je altijd een ruime keuze hebt bij het uitzoeken van een cadeau voor kinderen tot 2 jaar! Op deze manier kan je iedere keer een ander cadeau geven aan de baby en is er ook maar weinig kans dat deze het speeltje al heeft. Je zit hoe dan ook altijd goed!
 

Urenlang plezier

Het belangrijkste is natuurlijk dat het kind er plezier mee heeft en dit is bij houten speelgoed zeker het geval. Ongeacht welk soort speelgoed van hout je uitkiest, het duurzaam speelgoed zal gegarandeerd zorgen voor urenlang plezier! Ook zijn veel soorten houten speelgoed multifunctioneel, waardoor het kind er nooit op uitgekeken raakt! Bedenk eens dat je muziek aan het spelen bent op een gitaar die ook een tamboerijn, xylofoon een ratel en een bal heeft. Bekijk de multifunctionele houten gitaar.
 

Kies jouw favoriet!

Er zijn dus veel verschillende soorten houten speelgoed waar je uit kunt kiezen. Houten speelgoed is dan ook het perfecte cadeau voor kinderen tot 2 jaar! Heb je nog een cadeau idee voor kinderen nodig? Bekijk eens het ruime aanbod van houten speelgoed en kies jouw favoriet! Het kind zal er hoe dan ook blij mee zijn!
  Goedhout-Speelgoed     20-03-2023 21:21     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.