Cadeau idee kinderen tot 1 jaar

Cadeau idee kinderen tot 1 jaar

Het leukste houten speelgoed voor 1 jaar!

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor kinderen tot 1 jaar? Kijk dan eens naar alle verschillende soorten houten speelgoed! Dit is namelijk het perfecte cadeau idee voor kinderen en ze zullen er nog lang plezier van hebben!

Er zijn veel verschillende soorten speelgoed te vinden voor kinderen, waaronder dan ook speelgoed van hout. Hierdoor kan het soms lastig zijn om het leukste speelgoed uit te kiezen. Om je verder te helpen, hebben wij een lijst van het leukste houten speelgoed voor kinderen tussen de 0 en 1 jaar opgesteld. Op deze manier weet je zeker dat je het perfecte cadeau zult hebben!
 

Het leukste houten speelgoed

Zoals gezegd, zijn er ontzettend veel verschillende soorten speelgoed van hout waar je uit kunt kiezen. Hieronder hebben we het leukste houten speelgoed voor je op een rijtje gezet, zodat je zelf makkelijk kunt kiezen.

Houten blokken

Een van de leukste soorten speelgoed van hout zijn de houten blokken. Deze geven het kind de kans om zelf allerlei creaties ermee te maken. Ook zijn er veel verschillende houten blokken die speciaal gemaakt zijn om de kinderen te helpen leren. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld met vormpjes spelen en deze in het juiste vakje plaatsen, waardoor ze beter vormen leren herkennen. Een leuk voorbeeld van houten blokken, zijn de kleurrijke blokken van Little Dutch, die heb je in de blauwe -en roze kleur! 
 

Bijtspeelgoed

Het volgende cadeau idee voor kinderen is bijtspeelgoed. Dit is ontzettend leuk voor de kinderen om mee te spelen! Zo zijn er genoeg soorten bijtspeelgoed waar ook een rammelaar of iets dergelijks mee is gemaakt. De baby zal zich hier met gemak uren mee kunnen vermaken dankzij het leuke geluidje! Wil je een overzicht van houten baby speelgoed? Bekijk dan onze verzamelpagina waar je alle speelgoed voor baby's terug kunt vinden!
 

Houten kralen en telramen

Voor het perfecte cadeau voor een kind van 1 jaar kan je ook een houten kralenbaan of telraam kopen! Dit is speelgoed van hout waar het kind zich zeker weten niet mee zal gaan vervelen. Het is namelijk ontzettend leuk om met de kralen heen en weer te blijven bewegen. Ook kan je het kind een telraam cadeau geven, waarmee hij of zij al spelenderwijs ook kan leren tellen.
 

Puzzels van hout

Puzzels van hout zijn een van de populairste vormen van houten speelgoed. Deze puzzels komen in heel veel soorten vormen en maten, waardoor er genoeg is om uit te kiezen. Ook is dit speelgoed van hout ontzettend goed voor de motoriek van het kind. Ze leren hierbij namelijk hoe ze fijne bewegingen moeten makken door de puzzelstukken op de juiste plek te leggen. Niet alleen voor de kleinste hebben we oefenpuzzels, ook voor de oudere kinderen zijn er hele toffe puzzels die uitdagend zijn. Je hebt verschillende variaties hier op, bekijk eens onze dino -of olifantenpuzzels!

Houten treinen

Als laatste zijn houten treinen ook heel populair voor kinderen tussen 0 en 1 jaar. Kies een treintje die de baby leuk zal vinden en je hebt het perfecte cadeau voor kinderen tot 1 jaar! Zo’n houten trein zorgt voor eindeloos speelplezier, waardoor iedere baby zichzelf kan vermaken.


De vele voordelen van houten speelgoed

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten speelgoed te vinden dus waarom is houten speelgoed dan het perfecte cadeau idee voor kinderen? Hieronder vertellen we je graag meer over de vele voordelen van houten speelgoed.
 

Duurzaam speelgoed

In de eerste plaats is houten speelgoed zo handig, omdat het duurzaam speelgoed is. Hout gaat namelijk niet snel kapot, waardoor je kind er een lange tijd van kan genieten. Op deze manier hoef je niet iedere maand een nieuw speeltje te kopen, maar kunnen ze er juist ontzettend lang van genieten.
 

Minder stikgevaar

Een ander groot voordeel van houten speelgoed is dat hierbij minder stikgevaar is voor het kind. Veel verschillende soorten speelgoed hebben vaak kleinere onderdelen, waardoor een baby dit al gauw in zijn of haar mond kan krijgen. Speelgoed van hout bestaat meestal uit grotere onderdelen, waardoor het stikgevaar veel kleiner wordt.
 

Ruime keuze

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten speelgoed van hout. Hierdoor heb je altijd een ruime keuze als je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor kinderen tot 1 jaar! Zo kan je de baby iedere keer wel iets nieuws geven en heb je weinig kans dat hij of zij dit speelgoed al heeft. Je zit dus altijd goed!
 

Urenlang plezier

Als laatste is er nog het belangrijkste voordeel en dat is dat je kind urenlang plezier zal hebben van het houten speelgoed! Doordat dit ook duurzaam speelgoed is, gaat het niet kapot en kan je kind ermee blijven spelen. Veel soorten houten speelgoed zijn ook multifunctioneel gemaakt, waardoor het kind zich er op meerdere manieren mee kan blijven vermaken!
 

Kies jouw favoriet!

Er zijn dus allerlei verschillende soorten houten speelgoed waar je uit kunt kiezen. Dankzij de vele voordelen is dit dan ook het perfecte cadeau idee voor kinderen! Heb je nog een cadeau nodig voor een kind tot 1 jaar? Ga eens kijken naar de verschillende soorten houten speelgoed en kies jouw favoriet! De baby zal er vast en zeker helemaal gek op zijn!

* Foto Freepik">Cadeau
* Foto Afbeelding van pikisuperstar op Freepik">Blokken
* Foto Afbeelding van wirestock op Freepik">Trein

 
  Goedhout-Speelgoed     13-03-2023 20:23     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.