Blokken Woezel en Pip

0 Beoordelingen
13,95
Prijs per stuk
Beperkt op voorraad
Verzendkosten € 5,95
Variatie: Blokken Woezel en Pip
Blokken Woezel en Pip
Woezel en pip blokkenkar
houten Woezel en pip regenboog blokken
Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Neem contact op

Productomschrijving

Als ouder wil je natuurlijk dat je kinderen kunnen genieten van speelgoed dat niet alleen leuk is om mee te spelen, maar ook educatief en duurzaam is. In deze zoektocht naar het beste speelgoed komen we uit bij de Woezel en Pip houten blokken. Dit is een speelgoedset die de fantasie van kinderen prikkelt en hun creativiteit stimuleert. Daarnaast zijn deze blokken gemaakt van hoogwaardige materialen die ervoor zorgen dat ze lang meegaan.

Woezel en Pip houten blokken zijn niet alleen mooi vormgegeven, maar ook erg functioneel. Kinderen kunnen met deze blokken urenlang spelen en bouwen. De set bevat verschillende vormen en maten blokken, waardoor kinderen steeds nieuwe constructies kunnen maken. Bovendien hebben de blokken afbeeldingen van Woezel, Pip en hun vriendjes, waardoor kinderen ook nog eens hun favoriete personages uit de boeken en televisieserie kunnen herkennen.

Het gebruik van hout als materiaal voor de blokken is niet alleen duurzaam, maar ook veilig. Hout is namelijk vrij van schadelijke stoffen en is daarom een gezonde keuze voor kinderen om mee te spelen. Daarnaast voelen de blokken ook prettig aan en hebben ze een natuurlijke uitstraling.

De Woezel en Pip houten blokken zijn geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden. Juist op deze leeftijd zijn kinderen volop bezig met hun motorische ontwikkeling en ontdekken ze steeds meer over de wereld om hen heen. Door te spelen met deze blokken kunnen ze hun fijne motoriek verbeteren en hun verbeeldingskracht ontwikkelen.

Sluiten
Bekijk volledige omschrijving

Productnummer: Woezel-blokken

EAN: 8712051045764

Beoordelingen

Review toevoegen

Neem contact op

Contact opnemen

Via onderstaande opties kun je contact met ons opnemen en je vraag stellen.

info@goedhout-speelgoed.nl 06-37649014 Instagram icon goedhout_speelgoed

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Blokken Woezel en Pip
Laat een review achter
Versturen